Jäsenlinkkejä

Econo Business Oy

Täyden palvelun tilitoimisto Alahärmässä. Palvelemme eri kokoisia yrityksiä nykyaikaisella ja joustavalla otteella.Yrityksemme käyttää Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmää, joka mahdollistaa yrityksellenne kaikki sähköisen taloushallinnon palvelut.


Eläinlääkäri Sarianna Kujanen

Peruseläinlääkäripalvelut pieneläimille klinikalla Alahärmän keskustassa, halutaessa myös kotikäynnit.


Fysioterapia ja osteopatiapalvelu Balanssi Oy

Varaa aika parempaan oloon!
Meiltä fysioterapia, hieronta, lymfaterapia, osteopatia, akupunktio, personal training, Kuntopysäkki-kevytkuntosali, kuntosali- ja liikuntaryhmät.


Härmän Hammas Oy

Härmän Hammas Oy on yksityinen, paikallinen, ketjuista riippumaton perheyritys,
joka on tarjonnut hammashoitopalveluja jo 25 vuotta


Härmänpelto

Härmänpelto Oy on maataloustarvikkeita myyvä yritys, jonka asiakkaita ovat maatilayrittäjät ja koneurakoitsijat.
KJH-Comp Oy
KJH-Comp Oy on ohutlevymekaniikan sopimusvalmistaja, joka valmistaa asiakkailleen sekä yksittäisiä levyosia että valmiita kokonaisuuksia. 50 rautaista ammattilaista takaavat asiakkaillemme laadukkaat toimitukset. Pyrimme toiminnallamme parantamaan niin asiak-
kaidemme kuin yrityksemmekin kilpailukykyä.

K-Rauta M & T Erkinheimo Oy

Toimipisteet Alahärmässä, Kauhavalla ja Lappajärvellä. Rautakauppa, jossa remontti- ja rakennusasiat hoituvat kuntoon alusta loppuun.


Kuljetus Nukala Oy
Vuodesta 1971 asti toimineella Kuljetus Nukala Oy:llä on takanaan pitkä historia luotettavana ja varmana kuljetusalan perheyrityksenä. Toiminta painottuu puutavaran kuljetukseen eri puolille Suomen tehtaita.

Kultakello Nikolai Ky
Meiltä löydät laadukkaan ja monipuolisen valikoiman kulta- ja hopeakoruja, merkkikelloja sekä lahjatavaraa. Palveluihimme kuuluvat pariston- ja rannekkeenvaihdot, kaiverrustyöt, kello-ja korukorjaukset (myös vanhojen seinäkellojen korjaukset) sekä korvien rei'itys. Kauttamme myös palkinnot!


Marjan Verhoomo ja Kehys

Ajoneuvoverhoilut ja nykyaikaisesti valmistettujen huonekalujen pehmustukset ja verhoilut, sekä verhoilujen korjaukset. Kehystän myös mm. valokuvia, käsitöitä, maalauksia, piirustuksia ja erilaisia muistoesineitä.


Palorava

Nettikaupasta tai paikan päältä löytyvät monenlaiset sisustus- ja käyttötuotteet.

Jos taas etsit loma-asuntoa, niin se hoituu Paloravan Lakeuden Lumossa (1-6 henkilöä) ja Tuvassa (1-12 henkilöä).


Power Oil (Härmän Lämpö Ky)

Tilaa kauttamme laadukkaat Neste polttoöljyt, dieselit ja voiteluaineet helposti ja nopeasti kilpailukykyiseen hintaan.


Yrityspalvelu Ylinen Oy
Monipuolisesti palveleva mainos- ja ladontatoimisto. TArjoamamme suunnittelu-, sivunvalmistus- ja taittopalvelut sisältävät muun muassa esitteiden, tiedotteiden ja lehtien suunnittelun ja toteutuksen täysin painovalmiiseen kuntoon.