Toimintaa ja tulevaa

TOIMINTAA PANDEMIAN EHDOILLA

Alkaneen vuoden toimintasuunnitelmassa on monemoista tapahtumaa, jotka lähtökohtaisesti järjestetään, mutta vain mikäli korona ja kokoontumisrajoitukset sen sallivat. Terveys edellä mennään ja pyritään toimimaan vastuullisesti.

Kevään aikana on tulossa kaikille avoin yleisöluento palautumisesta (Rehki ja rentoudu, puuhaa ja palaudu) sekä jäsenistön kevätretki. Molempien ajankohdat varmistuvat myöhemmin. Elokuussa on vuorossa PowerTruck Show'n lipunmyynnin organisointi ja syyskuussa Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma. Myöhemmin syksyllä ovat vuorossa kynttilänlasku sankarihaudoille, syyskokous ja joulunajan jäsenilta sekä joulumarkkinat.

Kauttaan päättelevä hallitus yhteiskuvassa syyskokouksen päätteeksi 8.12.2020.

KORONARAJOITUKSET JATKUVAT VUODEN 2020 LOPPUUN

Pandemian takia rajoitukset tiukentuivat taas loppukesästä ja syksyn aikana toisen aallon myötä yhä tiukempia toimenpiteitä jouduttiin ottamaan käyttöön. Niinpä yhdistyksemmekin on rajoittanut toimintansa minimiin. Syyskokous pidettiin 8. joulukuuta RoadHousessa, maskein ja turvavälein varustautuen. Yhteiskuva otettiin pikaisesti ilman maskeja ja turvavälejä.

KORONARAJOITTEITA PURETTIIN - KEVÄTKOKOUS PIDETTIIN HUNURISSA!

Kesäkuun 2. päivä kokoontui iloinen joukko pitkästä aikaa yhteen, kun poikkeusolojen rajoitteita purettiin kesäkuun alusta. Iloa ja energiaa piisasi upeassa kesäillassa.

Tarkempi seloste illasta tässä.

KORONAKEVÄÄN ASIOITA

Kaikki Härmän Naisyrittäjien tämän kevään tapahtumat, luennot ja kokoukset on koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi jouduttu perumaan.

Härmän Naisyrittäjien hallitus piti etäkokouksen verkossa 14.4. ja päätti mm. että poikkeusoloista johtuen sääntömääräinen kevätkokous pidetään mahdollisuuksien mukaan kesäkuussa ja todennäköisesti ulkosalla. Kokouksen yhteyteen pyritään järjestämään jotain pientä tapahtumaa, mutta perinteistä kevätretkeä ei tänä vuonna järjestetä.

Seuraamme tarkasti koronatilanteen kehittymistä ja virallisia suosituksia ja tiedotamme tulevista tapahtumista sen mukaan.

Iloa ja aurinkoa kesän odotukseen, pysytään terveinä :)

LUENTO ON PERUUTETTU
valtioneuvoston määräysten mukaisesti koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Luento pidetään myöhemmin.

Samoin
HYVÄN MIELEN ILTAPALA 2.4. ON PERUUTETTU.

Tapahtuma pyritään järjestämään myöhemmin.

Naisten Pankki

Härmän Naisyrittäjät ry (aik. Alahärmän Yrittäjänaiset ry) tukee Naisten Pankin toimintaa. Naisten Pankki tukee kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa kestävän kehityksen periaattein. Naiset ovat Naisten Pankin työn pääkohde. Tukemalla naista autamme koko perhettä ja myös koko
kyläyhteisöä.
Härmän Naisyrittäjillä on kaksi Naisten Pankin osaketta.