5.4.2016
Virkeyttä ja elinvoimaa ravinnosta

Keväänvihreän ja auringon väreissä hehkuvat herkut tekivät kauppansa!

Tervetuloa! Terveellisten herkkujen äärellä hallituksen naisia ja illan vieras, Mervi Lepistö.

Helena Mantere luovutti Merville tilaisuuden päätteeksi kukkakimpun!

Tamperelaisyrittäjä, Less Stress Trainer Mervi Lepistö tekee työkseen johdon ja esimiesten valmennuksia, työyhteisökoulutuksia ja yksilövalmennuksia. Yksilövalmennukset ovat joko business- tai hyvinvointilähtöisiä. Työhyvinvoinnin edistämiseen hän on kehittänyt Muodon Vuoksi ® kehon-, mielen- ja painonhallintaohjelman, jossa yhdistyvät niin ravinto, liikunta, itsetuntemus kuin stressin poistokin. Yksilö- ja ryhmävalmennuksista Lepistöllä on yli 10 vuoden kokemus.

Alahärmän yrittäjänaisten järjestämässä tilaisuudessa puhutaan naisen ravitsemuksesta ja ravintolisistä eri ikäkausina. Tilaisuudessa on mahdollisuus myös keskustella aiheesta ja esittää omaa mieltä askarruttavia kysymyksiä. Luentotilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Yrittäjänaiset tarjoavat lisäksi kahvit ja terveellistä pikku purtavaa. Halutessaan yleisö voi vapaaehtoisen kahvirahan muodossa antaa tukensa Naisten Pankille.

Tämän vuoden yleisöluennollamme oli sali täynnä naisia kuuntelemassa mielenkiintoista asiaa ravitsemuksesta. Vieraamme, Mervi Lepistö, puhui hyvin mukaansa tempaavalla tyylillä runsaat pari tuntia. Mielenkiintoista asiaa tuli paljon ja keskustelua syntyi vähän väliä.

Hyvää palautetta tuli heti - nimittäin moni yleisön joukosta otti heti luennon jälkeen asiakseen hankkia kalaöljyä, D-vitamiinia, sinkkiä, magnesiumia ja E-vitamiinia - ainakin!

Illassa tarjottujen herkkujen - siemennäkkäri, viherjuoma, levite - reseptejä löytyy reseptisivultamme!

Yleisö kuunteli tarkaavaisesti eikä epäröinyt esittää kysymyksiä vauhdikkaalle luennoitsijallemme.

Helena Mantere avasi tilaisuuden, tässä Mervi Lepistön kanssa vielä kahvittelemassa.