Syyskokous Raitin Navetassa 7.11.2019

Syyskokouksessa oli ensimmäisenä päätösasiana yhdistyksen nimenmuutos (sääntömuutos), sillä käytämämme Härmän Naisyrittäjät ry ei ole vielä aivan virallinen.

Kokous vahvisti myös hallituksen esittämän toimintasuunnitelman ja talousarvion. Vahvistettiin myös jäsenmaksut. Puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Johanna Nukala ja hallituksen kokoonpanoksi muodostui:

Erkinheimo Nina, Kurkimäki Sari, Mantere Helena, Huhtala Susanna, Lahtinen Krista, Loukasmäki Hannele, Tapanainen Carina ja Anna-Maija Ylinen. Valittiin hallitukselle varajäsenet: Heikkilä Sanna, Nukala Marja, Nukala Tiina ja Ylinen Virva.

Kokouksessa muistettiin kukkasin Hannele Loukasmäkeä, joka muun PTS-tiimin kanssa tuli valituksi Alahärmän Vuoden Yrittäjäksi 2019. Onnittelut vielä!

Kokouksen jälkeen poseerattiin yhteiskuvassa iloisena siitä että koko joukko uusia jäseniä oli lähtenyt mukaan iltaan. Hallituksen naisten valmistamat ruoat olivat herkullisia, kuten aina, ja Eki Mantere esitteli asiantuntevasti erilaisia täsmävalitsemiaan viinejä. Mukana oli myös saksalainen olut, joka todettiin myös naisten makuun sopivaksi. Suurkiitos Ekille ja kaikille mukana olleille.