Kevätkokousretki 14.5.2018
Kyrö Distillery Co, Isokyrö

Kuten moni muukin hyvä idea, sai ajatus Kyrö Distillery Companysta
alkunsa saunan lauteilla, kun viisi ystävystä siemaili amerikkalaista
ruisviskiä.

Tämän ja paljon muuta Kyrön tarinaan liittyvää saimme kuulla lähes nelituntisen vierailumme aikana - kiitos ihastuttavalle oppaallemme Tiialle!

Huhtalan Veli-Matin auto aivan pursuili pirteää naisenergiaa kun 19 jäsentämme suuntasi perinteiselle kevätretkelle, tällä kertaa Kyrön suuntaan. Kevätkokous pidettiin matkalla ja todettiin että juhlavuoteemme 2017 oli mahtunut valtavasti tapahtumia, toimintakertomuskin oli kuusi sivua pitkä :)

Alkuun söimme todella herkullisen, seinäjokisen Juurella-ravintolan valmistaman illallisen. Juurella-ravintola panostaa lähiruokaan. Illallisen jälkeen teimme perusteellisen tislaamokierroksen oppaamme Tiia Kauppisen johdolla.

Tislaamokierroksen jälkeen päästiin oikein asiaan eli tastingissä maisteltiin kyrööläisiä tuotteita: mm. maailmalla palkittua giniä - Napue ja Koskue - sekä muutamia kehittelyvaiheessa olevia uutuuksia, joita ei vielä ole myynnissä.

Lähempänä iltakymmentä lähdimme tyytyväisinä, lumoavan kauniin ilta-auringon saattelemina kotimatkalle. Kiitos kaikille mukana olijoille - erityisen hauskaa oli että tänä vuonna yhdistykseemme liittyneet viisi uutta jäsentä olivat kaikki mukana!